(VIDEO) Mislila da je pas: Uhapsili je kad su otkrili šta je držala u stanu!

Autor: Republika

Razonoda

12.06.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena (27) iz Kuala Lumpura uhapšena je nakon što je otkriveno da odgaja šestomesečnog ugroženog medveda u svom stanu.

RepublikaFoto: facebook.com/Daily Mail
Foto: Ilustracija

Ona je objasnila je kako ga je našla uz cestu i uzela jer je mislila da je pas. 

Komšije su 6. juna bili su šokirani kad su čuli režanje s gornjih spratova zgrade. Zatim su uočili nešto što je izgledalo poput medveda koji gura glavu kroz prozor stana i očajnički reži.

Prvo su pomislili kako se neko šali, no jedan od stanara koji žive ispod snimio je medveda, a ubrzo zatim pozvali su policiju.

- Jedan od mojih komšija zvao je policiju. Kad su policija i stručnjak za divlje životinje stiglu na scenu, otkrili su kako je medved bio zaključan sam u stanu, a njegova vlasnica otišla je u rodno selo na praznike - napisao je jedan stanar zgrade na Facebooku.

Srećom, neko je uspeo da kontaktira vlasnicu i ona se vratila - s objašnjenjem. Ispostavilo se kako nije nameravala zadržati životinju predugo, nego samo dok ne ojača.

- Zapravo, našla sam medvedića pored puta u lošem stanju jedne noći - rekla je Zarit Sofia policiji, dodavši da je odmah znala da mora životinju predati u zoološki vrt kad je shvatila da se radi o medvedu.

Sofia je medveda nazvala Bruno i kaže kako ga nije željela poslati u zoološki vrt prije nego što ozdravi. 

- Znam da se medvedi ne mogu držati kao ljubimci. Htela sam ga samo spasiti, nisam imala nameru da ga iskoristim - kazala je Zarit.

Njeno objašnjenje nije uverilo policiju, ali ni njene komšije.

- Ako si tako dobra u srcu, kako možeš biti tako nehumana i ostaviti ga samog - napisao je stanar koji je snimio video očajnog medveda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading