Bizarno! Manekenka se u crkvi udaje za svog psa! Kaže da nije luda

Autor: b92

Razonoda

26.07.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podstaknuta brojnim propalim izlascima sa muškarcima, 49-godišnja Elizabet Hoad se odlučila na poseban korak. Nekadašnja manekenka će u katoličkoj crkvi stati na ludi kamen sa svojim zlatnim retriverom Loganom.

Sudbonosno "DA" izgovoriće pred 20 zvanica i tom prilikom će nositi poseban prsten, dok će njen pas na sebi imati posebno odelo specijalno skrojeno za njega. Kuma i kum na večanju biće Ajaks i Ber, dva haskija njene najbolje prijateljice. Elizabet, nakon venčanja, planira da sa Loganom ode na medeni mesec negde gde postoji "pet friendly" hotel.

Bivša manekenka se ranije dva puta verila, ali je oba puta venčanje bilo otkazano. Nakon toga se okušala u izlascima, pa je u periodu u šest godina izašla ukupno 220 puta, ali - nije imala sreće.

Pravo pseće venčanje: Kum i kuma biće Ajaks i Ber, dva haskija

- Mislila sam da je zato najbolje da se udam za Logana. On me nikada ne napušta, kao ni ja njega. Neki misle da sam luda, ja mislim da je ovo sasvim normlano- rekla je Hoad.

 

 

Iako su mnogi šokirani njenom odlukom, ona nije prva osoba koja se udala za svog psa. Pre nje je to uradila i Vilhelmina Kalagan, koja se za svog psa udala 2009. godine.

Baš taj slučaj je inspirisao Elizabet da se uda za svog retrivera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading