(FOTO) Najveća misterija "Tom i Džerija": Vreme je za otkrovenje - ovako izgleda čuvena Mama!

Autor: Republika

Razonoda

05.08.2019

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni malo stariji se sigurno sećaju crtanog filma "Tom i Džeri" koji je obeležio detinjstvo mnogoj deci u našoj zemlji. Godinama smo gledali večitu borbu između mačke i miša, ali nikad nismo dobili odgovor na jedno pitanje - kako izgleda čuvena Mama.

RepublikaFoto: youtube.com/JerseySurvivor
Čuveni crtani

Epizodni lik u "Tomiju i Džeriju" je Mama. Žena afroameričkog porijekla u čijem domu živi ozloglašeni mačak Tom. Ona ga hrani, mazi, pazi, ali nekad i opali metlom po glavi.

Crtani film je aktivno prikazivan na televiziji preko 40 godina i nijednom nismo videli kako izgleda čuvena Mama. Nažalost, animirani lik nikad nije bio prikazan, ali zato znamo ko je joj je pozajmio glas i prema čijem liku je napravljena.

Mama je Lilijan Rendolf, američka glumica i pevačica koja je bila aktivna na televiziji od 1930. godine, pa sve do poslednjeg dana života.

RepublikaFoto: youtube.com/JerseySurvivor
Lilijan Rendolf

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Broj Jedan

19.07.2020 15:21

E moje tupadzije, nije tacno da nijednom nismo videli kako izgleda čuvena Mama. sem toga nije ona nikakva mama, nego crnkinja, sluskinja a nje lik se vidi u crtanom filmu kad ona igra poker s prijateljicama i dzeri je zove telefonom da joj kaze za zurku u kuci, lik se vidi kad ona trci kao brzi voz natrag, ali mora da se pauzira inace proleti isuvise brzo... ima ta slika po internetu, evo https://novi.ba/storage/2017/07/14/thumbs/5969114c-bf84-483b-b275-4ae70a0a0a67-tom-i-jerri-previewOrg.jpg