Ukrotitelja divljine Bera Grilsa ujela pčela, jedva ga spasli

Autor: Republika

Razonoda

31.08.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatog televizijskog avanturistu i bivšeg pripadnika britanskih specijalnih jedinica SAS Bera Grilsa morali su da spasavaju lekari pošto ga je tokom snimanja emisije ubola pčela.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ber Grilz

Ovaj 45-godišnjak, poznat po emisijama u kojima objašnjava kako preživeti u divljini, snimao je rijaliti-šou o preživljavanju "Ostrvo s blagom sa Berom Grilsom" (Treasure Island With Bear Grylls) na zabačenom ostrvu u Pacifiku kada ga je napala pčela.

On još od 2008. godine zna da je alergičan na ubod ovih insekata, pošto ga je tada jedna ubola dok je pokušavao da dođe do meda u košnici. Neurohirurg Mano Šanmuganatan, jedan od takmičara u rijalitiju, rekao je da su lekari odmah skočili da mu pomognu i spreče da Grils upadne u anafilaktički šok.

Sam Grils je činjenicu da je alergičan na ubod pčela opisao kao ironičnu, imajući u vidu avanturistički posao kojim se bavi.

Nagrada za preživljavanje 100.000 funti

U Grilsovom rijalitiju, koji se na televizijske ekrane vraća u septembru, učestvuje 12 Britanaca, koji će biti ostavljeni da prežive 35 dana na ostrvu i sami pronađu hranu, sklonište i vodu. Nagrada onome ko pobedi u ovom programu iznosi 100.000 funti, a paket sa kešom će biti izbačen iz aviona i učesnici mogu da ga sami traže ili međusobno sarađuju, a ko ranije napusti ostrvo, ne dobija ništa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading