KAKAV CAR! Policajac zaustavio dečka, pa mu pomogao na neverovatan način!

Autor: Republika

Razonoda

26.09.2019

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srednjoškolca i njegovu majku iz Jute zaustavila je policija jer nisu stali na znak stop. Kako su rekli, kasnili su na njegovo slikanje s prijateljima i posljednji ples u školi, jer nisu znali kako da vežu kravatu. Ono što je policajac zatim uradio sve je ostavilo bez reči.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Džejk Deleo (Jake, 17) trudio se na sve načine da veže kravatu, čak je gledao i savete na jutjubu, ali mu to nikako nije polazilo za rukom. Kako je kasnio na slikanje s drugovima iz škole i poslednji ples, on i njegova majka Kristi Kartet (Christy Carter) uskočili su u auto i krenuli ka događaju. 

Odjednom su videli policiju kako ih zaustavlja jer nisu stali na znak stop. Policajac ih je upitao zašto žure, a kada mu se mladić požalio da kasni na događaj zbog kravate, izveo ga je iz auta i pomogao mu da veže kravatu.

Potez policajca snimila je Džejkova majka. Ona je otkrila da joj policajac nije napisao kaznu, a pritom im je spasio dan.

Snimak je čak podelila i policijska stanica, hvaleći svog zaposlenika što pomaže građanima u nevolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading