(FOTO) ZA SAD JOJ NIŠTA NE FALI: Kako je i zašto ptičica zajedno s vlasnikom završila iza rešetaka?

Autor: blic.rs

Razonoda

15.10.2019

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pritvorskoj jedinici u Utrehtu u Holandiji do pre dva dana boravio je jedan papagaj, koji je bio očevidac pljačke koju je počinio njegov vlasnik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako su saopštili iz tamošnje policije, prošlog četvrtka priveli su muškarca nakon što su ga uhvatili kako pljačka jednu prodavnicu. U trenutku hapšenja muškarcu je na ramenu stajao kućni ljubimac, pa su i pticu zajedno sa vlasnikom odveli u policijsku stanicu.

Osumnjičenom je ubrzo određen pritvor, a kako policajci nisu imali kavez za ptice, a nisu znali kome bi je poverili na čuvanje, i papagaja su smestili u jednu od zatvorskih ćelija. Pripadnici holandske policije su se pobrinuli da ljubimcu ništa ne fali u pritvoru, te su mu uredno doneli i posudu sa vodom i dva parčeta hleba, kako bi "živeo u normalnim uslovima".

Fotografije "uhapšenog" papagaja potom su postavili na svoj zvaničan Instagram profil uz objašnjenje kako je papagaj dospeo kod njih.

"Nakon saslušanja osumnjičenog doneta je odluka da i on i ljubimac budu sprovedeni u pritvor. Naravno, o obojici vodimo računa", navedeno je u opisu fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading