Tragikomedija u Slagalici! Znate li koja je asocijacija na DOM ZDRAVLJA?

Autor: Blic

Razonoda

05.11.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizijski kviz "Slagalica" koji sad već decenijama na TV ekranima, često pored oduševljenja znanjem takmičara, ume i da nas lepo nasmeje nekim odgovorom ili samom postavkom zadatka. Takva jedna situacija desila se nedavno kada je prilikom igre asocijacija jedna kolona, odnosno, asocijacije u njoj, nasmejalo sve one koji su imali prilike da gledaju kviz uživo.

Foto: RTS/printscreen
Asocijacija na Dom zdravlja je verovali ili ne, PAUZA!

Prilikom rešavanja prvog kruga igre Asocijacija, takmičari Dragica i Nikola, otvarali su naizmenično kolonu G, u kojoj su im iskakale asocijacije poput cigareta, ručak, predah i poslednja koja je i bila predmet smeha, Dom zdravlja.

Konačno rešenje ove kolone, bilo je pauza, što je nasmejalo sve na društvenim mrežama, budući da je taj termin, makar kada se radi o domovima zdravlja, nešto što je postalo uobičajna pojava.

O tome najbolje svedoči i tvit Ivana Milinkovića, koji je na Tviteru šerovan više od 350 puta, uz skoro 3.000 lajkova. Iako je rezultat nakon ove asocijacije, bio u drogm planu, pobedu je odneo Nikola.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

05.11.2019 19:42

Pa misu puno pogrešili,samo se ne priča.