(VIDEO) Oglasio se Anou Debao: Poslao poruku Srbima!

Autor: srbijadanas.com, Republika

Razonoda

01.12.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nauru je postala 17. država koja je povukla priznanje samoproglašene države Kosovo, a Anou Debao iz te zemlje dobio je u kratkom roku novih 40.000 pratilaca iz Srbije na Instagramu. Nakon što je stekao slavu u Srbiji, on se u video-snimku obratio ljudima iz naše zemlje koji su ga zapratili.

Foto: instagram.com/anou.debao
Anou Debao

- Zdravo, ja sam Anou Debao, ovo je odgovor mojim pratiocima iz Srbije kojih je 40.000. Sve je ovo zahvaljujući stranici "Negujmo srbski". Nadam se da sam to dobro izgovorio jer baš ne znam i ne razumem vaš jezik, ali se nadam da ću narednih nedelja i meseci naučiti više od vas - rekao je na početku snimka.

Debao je dodao da je verovao da je u pitanju prevara, ali je nakon lajkova i komentara shvatio da nije u pravu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

A post shared by Anou Debao (@anou.debao) on Nov 30, 2019 at 11:23pm PST

Podsetimo, Debao je do nedavno imao samo 36 pratilaca, da bi se nakon 26. novembra taj broj znatno povećavao. Nije mogao ni da sanja da će dan dočekati sa nešto više od nekoliko hiljada pratilaca na ovaj globalno popularnoj društvenoj mreži, kao ni da će svi oni mahom dolaziti iz iste republike - Srbije!

Glavni krivac za čuđenje ovog stanovnika Naurua i za vrtoglavi rast broja pratilaca, jeste dobro osmišljena šala popularne stranice Neguj mo srbski jezik, koja se na ovaj korak odlučila kada je domovina Anoua Debaoa odlučila da povuče priznanje Kosova.

Naime, oni su danas najpopularnijeg influensera Naurua slučajno našli na društvenim mrežama, nakon čega su jednostavno pozvali sve svoje pratioce da ga zaprate u želji da broj ljudi koji ga prati preraste broj stanovnika njegove matične države.

- Ovo je Anou Debao, rendom stanovnik republike Nauru i ima 36 folovera. Nauru ima 11.359 stanovnika. Da li Anou Debao more dima folovera više nego njegova država stanovnika? Napravimo najvećeg nauranskog influensera od njega. Zapratite Anoua Debaoua - napisali su oni ispod fotografije.

Naravno, kada se o šali radi, Srbima ne treba puno govoriti, te je brojka od 11.359, premašena za nešto više od dva sata, pa je novopečeni influenser sa samo tri fotografije na svom nalogu ubrzo imao 14,5 hiljada pratilaca, a kasnije i 40.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading