Zaljubio se do ušiju: Magarac Jadran zbog ljubavi napravio haos u gradu!

Autor: 24sata.hr, Republika

Razonoda

07.12.2019

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da životinjiski svet nije ništa drugačiji od ljudskog, kada se izgubi glava zbog ljubavi, pravi dokaz je jedan magarac iz Knina, koji je u ljubavnu štetu poveo i dvojicu drugara.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ljubav ne zna za granice!

Magarac Jadran iz Knina pario se s magaricom Josipom i to mu se, kaže njegov vlasnik, jako svidelo. Zato je i probio ogradu i zbrisao. Tri magarca su pobegla iz zarobljeništva i potražila zabavu na ulicama Knina. Jadran se zaljubio pa je sa sobom poveo dva prijatelja, Đovanija i Iliju.

Reč je o tri neposlušna magarca sa zvoncima oko vrata.

Zvala me je prijateljica i rekla da su mi magarci na benzinskoj

Paško Perić zvan Pajica (69) vlasnik je jedinog kninskog krda tovara koje čini 41 magarac i magarica. Neki od njih zovu se Roki, Mirko, Đino, Nini, Bieber, Kolinda, Josipa, Rajka, koja je bila svetska prvakinja.

- Prvo me nazvala prijateljica da mi kaže da su mi magarci došli da natoče gorivo na benzinskoj pumpi. Odmah nakon njih nazvali su me i policajci s istim rečima. Zbog magaraca me zovu barem pet puta u sezoni. Brzo sam ih pohvatao - rekao je Pajica, koji je pobednik gotovo svih trka u Dalmaciji i šire.

Ženke su, kaže, dobre i ne beže, ali muški su kriminalci. Jadran je, kaže, najgori. kako se navodi, on je najveći i najplodniji magarac, koga je pre 10 godina vlasnik kupio u Murteru i da pravi uglavnom magarice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ljubavni zov bio je razlog bega

- Jadrana sam pario s Josipom, a njemu se osladilo pa je valjda umislio da će mu opet dati. Probio je električnu ogradu koju sam postavio i za sobom povukao još dva magarca. Komad žice ostao mu je zapetljan na kopitu, ali nije mu smetalo, ima debelu kožu. Hteo je opet do Josipe, zato su šmugnuli - rekao je vlasnik magarca Jadrana, koji je zbog svog nestašluka, završio zatvoren iza ograde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading