(FOTO) Bizarnosti koje su obeležile 2019. godinu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom 2019. godine bili smo svedoci brojnih nesvakidašnjih slučajeva koji su "zapalili" internet i munjevitom brzinom obišli ceo svet. Mi smo odabrali najčudnije priče, koje su sve nas najviše zaiteresovale, ali i šokirale!

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Izdvajamo 5 slučajeva koji su toliko čudni da ćemo ih zauvek pamtiti i prepričavati:

 

1. Jelka od noževa, makaza i oružja

Najbizarnija jelka koju ste ikada mogli da vidite postavljena je na aerodromu u Viljnusu. Litvanci su se dosetili da hrpu oružja, noževa i makaza iskoriste i narave "jelku" koja je šokirala milione!

 

2. Izvadili mu pincetu iz mokraćnog kanala posle 4 godine

Pacijent (22) iz Saudijske Arabije nije zaprepastio samo lekare, nego čitavo čovečanstvo! On je prilikom masturbacije ubacio pincetu u svoj mokraćni kanal, a pomoć je potražio tek 4 godine kasnije, kada više nije mogao da izdži nesnosne bolove.

 

3. Iz sebe izvukao pantljičaru dugačku skoro 10 metara

Jedan Tajlanđanin je imao nesvakidašnje iskustvo na wc šolji. Naime, nakon što ga je "poteralo", osetio je da još nešto izlazi iz njega i poprilično je dugačko! Čovek je zanemeo od šoka kada je ugledao pantljičaru dugu skoro 10 metara, a fotografiju je odmah objavio na Fejsbuku.

Foto: youtube.com/Viral Press
Kako biste vi reagovali?

4. Bombone "testisi jednoroga"

Perverzna simbolika bombona namenjenih najmlađima razgnevila je ljude širom sveta. Naime, na slici se nalazi jednorog koji je okrenut tako da su u prvom planu njegovi testisi koji su obojeni veselim bojama i koji zapravo predstavljaju skandalozne bombone!

RepublikaFoto: youtube.com/ Obzorы Igrušek Tovariщ Safronov
Kojom logikom se proizvođač vodi?

5.Indijcu izrastao "đavolji rog" nasred glave!

Hirurzi su sa glave farmera Šjama Lal Jadava (74) iz Indije uklonili "đavolji rog", dugačak oko deset centimetara. Kako je ovaj Indijac ispričao, rog je počeo da raste pre 5 godina, a pod kontrolom ga je držao njegov frizer i redovno skraćivao kod berberina. Međutim, Jadava je rekao da je rog očvrsnuo i počeo da mu smeta, zbog čega je morao da potraži lekarsku pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading