(FOTO) Nikad ne biste pogodili čiji su ovo prsti

Autor: Srbijadanas

Razonoda

29.12.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je gorila Anaka iz Zoološkog vrta u Atlanti proslavila svoj šesti rođendan. Zaposleni su tom prilikom snimili nekoliko fotografija simpatične slavljenice i podelili ih na Fejsbuku.

Uz brojne čestitke i lepe želje koje su napisali ljudi, našli su se i komentari jednog detalja na fotkama koji ih je zapanjio. Anaka na prstima ima deo kože bez pigmenta. Kad vidite prste gorile u ovom obliku, shvatićete koliko neverovatno nalikuju ljudskim prstima.

Iz Zoološkog vrta poručuju da nije samo Anakina koža jedinstvena, već i njena ličnost.

- Često se svađa s majkom i ostalima kako bi zauzela najbolje mesto prilikom hranjenja. Neretko vidimo i kako je braća i sestre nose na svojim leđima - napisali su na službenoj stranici ZOO-a.

Dok su neki komentarisali da Anaka verovatno ima vitiligo, stanje u kojem koža gubi pigment, žena pod imenom Morena Lejl napisala je da u Zoološkom u to ne veruju.

- Pitala sam ih za to i odgovorili su mi: 'Njena koža je uvek izgledala tako i nije se menjala tokom godina, pa mislimo da je to poput kul mladeža' - otkrila je.

"Ove fotografije najbolje pokazuju koliko smo im genetski bliski", "Kako neki ne mogu da veruju u evoluciju kad vide ovo", samo su neki od komentara koje su Anakine fotografije izazvale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading