Šokantni detalji smrti Merilin Monro: Pogrebnik jedva prepoznao telo slavne lepotice, evo zašto!

Autor: pink.rs, Republika

Razonoda

12.01.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna glumica Merilin Monro preminula je 1962. godine, ali se sumnjalo da nije u pitanju prirodna smrt, nego da se predozirala.

RepublikaFoto: instagram.com/kabemayor
Merilin Monro

Ipak, sada se oglasio muškarac iz pogrebne službe i otkrio detalje koje je sve do sada krio. Alan Abot, koji je objavio knjigu, u njoj je otkrio da je učestvovao u pripremanju Merilinog tela za sahranu.

U svojoj knjizi detaljno je opisao kako je izgledalo telo poznate glumice, navodeći da je bila neprepoznatljiva kada je stigla do njega.

Bilo mi je teško da poverujem da je to slavna lepotica. Izgledala je kao starija žena koja nije mnogo brinula o svom telu. Bilo je očito da su okolnosti u kojima je umrla pogoršale njen izgled. Kad neko umre, krv se taloži na najnižoj tački tela, a u njenom slučaju to je bilo lice, jer je bilo okrenuto ka zemlji u trenutku smrti. Ljubičaste mrlje krvi ostale su na njemu, a vrat joj je veoma natekao - pisalo je u knjizi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije ličila na sebe...

On piše i da je zaključio da Merilin kosu nije izbeljivala neko vreme, jer joj se jasno nazirao izrastak smeđe boje.

Noge su joj bile dlakave, usne ispucale, a imala je i duge nokte na nogama i rukama - pisalo je u knjizi. On je trebalo da okupa, sredi i obuče glumicu, a među njenim stvarima pronašao je i lažne grudi koje je pogrebna služba odlučila da ne koristi, prilikom pripremanja glumice - navodi on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading