(FOTO) DA LI JE OVO NAJGLUPLJA MAMA NA SVETU? Planirala da bebi namaže grudi izmetom da ne bi plakala!

Autor: espresso.rs

Razonoda

26.01.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebe se često bude u toku noći i bez ikakvog razloga počnu neutešno da plaču, što kod roditelja budi veliku zabrinutost i pitanje šta sa njihovim detetom nije u redu?

RepublikaFoto: pixabay.com

Uvek postoji neki razlog zbog čega dete plače, ili su gladne, ili ih nešto boli, a kasnije se dešava da čak i sanjaju nešto.

Ako je verovati nešim precima, bebu vrebaju uroci, vile i zle sile, a običaji protiv svih navedenih stvari su razni. 

Na internetu se jedna žena požalila kako joj beba od 9 meseci stalno plače, te je pitala da li zaista treba detetu da stavi izmet na grudi, a odgovor koji je dobila je zgrozio sve. 

- Zdravo, ako mi možete pomoći. Beba od 9 meseci stalno plače po noći. Da li stvarno treba da joj se stavi malo govanca na grudi?

- Poštovanje. To je starinski običaj. Veruje se da decu koja vrište u snu progone veštice. Prvo treba beli mag da baje detetu, a onda se grudi namažu dečijim izmetom, pre spavanja. Veštica će tako biti progonjena iz vašeg doma. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading