Magični kristalni eliksir: Probudite u sebi hrabrost i neka vas sreća prati

Autor:

Razonoda

30.01.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristalni eliksiri su alat koji preko svojih vibracija pomažu da pojedinac ostvari svoje želje ili neki naum. Njihovo spravljanje pored neophodnih sastojaka zahteva i izvođenje svojevrsnog rituala kako bi se u potpunosti iskoristilo njihovo dejstvo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Za pripremu kristalnog eliksira koji će vam doneti sreću i pružiti neobhodnu hrabrost u borbi sa izazovima potrebna vam je tegla i izvorska voda, i parče papira na kojem ćete napisati poruku.

Napravite svoj kristalni eliksir tako što ćete u jednu staklenu teglu staviti izvorsku vodu i izneti je u prirodu na sunce. Ono što je bitno za pravljenje i uzimanje ovakvog eliksira jeste namena. Namenu koju dajete vodi možete napisati na parčetu papira koje ćete staviti ispod tegle, ili, jednostavno, uperite svoj štapić i zamislite kako je ispisujete na tegli, na primer: "Hrabrost da budem najbolja verzija sebe", ili, "Sreća da me prati ka mom cilju". Već sami možete smisliti čemu ćete dati "namenu".

Ostavite štapić, ili samo smaragd, na poklopcu tegle nekoliko sati, kako bi voda apsorbovala energetski uzorak kristala i vaše namene. Vodu možete konzumirati, najbolje ujutro, a dobrobiti ovakve vode su mnogostruki i oslobađajući na svim nivoima. Ne plašite se da budete drugačiji jer to uopšte nije loše, naprotiv, to u većini slučajeva znači da imate dovoljno hrabrosti da budete svoji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading