(VIDEO) Zbog straha od koronavirusa par organizovao BIZARNU SVADBU!

Autor: Republika

Razonoda

08.02.2020

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Singapurski mladi par Jozef Jev (Joseph Yew) i Kang Ting vratio se s puta po Kini nekoliko dana pre venčanja, a gosti su izrazili zabrinutost zbog mogućnosti da su bili izloženi koronavirusu, prenosi BBC.

RepublikaFoto: Photo by Sweet Ice Cream Photography on Unsplash
Foto: Ilustracija

To ovaj par nije sprečilo da napravi svadbu o kojoj će se pričati. Naime, prijatelji i porodica bili su u dvorani bez mladenaca, koji su organizovali video vezu s hotelskom sobom iz koje su pozdravili goste.

Mladenci su održali i pozdravne govore i nazdravili gostima na daljinu.

Inače, par je 24. januara otputovao u pokrajinu Hunan, koja se graniči s Hubeijem, izvorom zaraze, na proslavu kineske Nove godine u rodnom selu mladee Kang Ting.

Vratili su se 30. januara, a venčanje je bilo zakazano za 2. februar u hotelu u Singapuru. Par se već venčao u Kini, a druga ceremonija bila je planirana zbog porodice i prijatelja mladoženje.

U Aziji nije neuobičajeno održavanje dva obreda, posebno kada su mladoženja i mlada iz različitih zemalja.

- Nismo bili tužni, nego pomalo razočarani - kazao je Jev, dodajući da nije bilo drugog rešenja jer hotel nije hteo da promeni termin slavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading