(HIT VIDEO) DEKA OTKRIO PRAVU ISTINU O LJUBAVI: Nisam znao da je žena život dok sam je imao!

Autor: novosti.rs, Republika

Razonoda

29.02.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deka Asim iz Bosne, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je pred kamerama portala "Vidi ovo", govorio o tome koliko mu je značila njegova supruga

Foto: facebook.com/vidiovo
Deka iz Bosne zapalio društvene mreže

Život, ljubav, pa i bračnog partnera sa kojim koračamo kroz život, često u nekim trenucima olako shvatamo. Da li zbog navike da je tu ili usled neminovnosti svakodnevnice, tek svu moć ljubav i podrške koju smo imali, često, nažalost, shvatimo tek kada bez kada ostanemo bez voljene osobe.

Starost je sama po sebi teška, ali po ispovestima onih koji su ostali bez bračnih partnera u poznim godinama, iako imaju decu i unuke, još teže pada kada ostanu bez voljene žene ili muža.

Deka Asim iz Bosne, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je pred kamerama portala "Vidi ovo", govorio o tome koliko mu je značila njegova supruga. Naime, on je tokom razgovora ispričao kako mu je jedan razgovor sa prijateljem pomogao da shvati da mu je njegova supruga bila život.

- Jedan Bosanac mi je poznavao ženu. Ima jedno dve godine, sretnemo se. "Kako ti je žena?" Rekoh, umrla je. Kaže "kako si zvao ženu?". Kako, imenom, ja kako. Ama, kaže "i ja sam, i u mene umrla, ima dve godine. Žao mi je što je nisam zvao živote moj!". Nisam znao da je žena život, dok sam je imao. Setićete se Aima ako doživite to - rekao je on.

I zaista, ako malo bolje razmislimo, neke stvari u životu shvatimo prekasno, odnosno, tek kada ostanemo bez ljudi koji nam život čine lepšim u lepim situacijama i lakšim, kada nam život ponudi so.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading