(VIDEO) MISTERIJA MELANIJINIH NAOČARA: Zašto ih nosi noću?

Autor: telegraf.rs

Razonoda

07.10.2017

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija je pre bila kritikovana zbog izbora svoje odeće dok je posećivala mesta pogođena razornim uraganima. Nju su tad iskritikovali zbog odluke da nosi štikle tokom obilaska mesta pogođenih prirodnom katastrofom, na Floridi i u Teksasu. Mnogi su tad rekli da je izbor obuće bio neprikladan.

RepublikaFoto: youtube.com/MOST NEWS
Najpoznatija lepotica krije jednu tajnu

U sredu, prva dama i američki predsednik Donald Tramp vraćali su se iz Nevade u Vašington, i zbog nekog razloga, Melanija je i dalje nosila svoje naočare.

Ali, ovo nije prvi put. Isto je učinila i u utorak uveče kada se vraćala iz Portorika. Kao i 29. avgusta kada se zajedno sa suprugom vraćala iz Teksasa.

RepublikaFoto: youtube.com/MOST NEWS

Čak i kada se vratila sa "radnog odmora" iz Nju Džersija u avgustu, isto je bio mrak, ali je imala naočare.

Pojedini su stali iza Melanije i njene odluke, pravdajući time da je naočare nosila zbog bliceva fotografa, ili da je jednostavno stidljiva. Pak, drugima je to bila "prazna priča", jer je prva dama bila model.

Prav dama je i pre bila na meti kritika zbog nošenja naočara tokom odavanja počasti na Nacionalnom groblju Arlington, gde su sahranjeni veterani američkih ratova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading