Ruski iscelitelj objašnjava: Bolest je posledica zaprljane duše - ako ogovarate ljude stradaće ovaj deo tela

Autor:

Razonoda

10.03.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Telo ne možemo da lečimo dok ne lečimo dušu" kaže Sergej Nikolajevič Lazarev, ruski psiholog, filozof i iscelitelj koji tvrdi da se bolest javlja kao posledica karme.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lazarev Sergey official channel
Sergej Nikolajevič Lazarev

U svojoj knjizi "Dijagnoza-karma", Lazarev objašnjava da se bolest javlja kao usled činjenja loših stvari.

Lazarev napominje da iza onoga što činimo ostaje trag na duši pa se preporučuje da se čovek uvek rukovodi time da se promeni i postane bolji. Tako recimo, za stolom dok ručate, ne treba da gledate TV, čitate knjigu, svađate se. Tada sve informacije odlaze u podsvest, sve o čemu razmišljate odlazi do duše i prlja je. Ovo je nepisano pravilo.

Recept za zdrav i dug život je da se nikada i nikome ne žalite tvrdi iscelitelj.

- Ćelija u telu ne može da se požali organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao "bolesna" - kaže Lazarev.

Ogovaranje iza leđa i loše pričanje o ljudima uništava zube, napominje Lazarev i dodaje da kada vas neka osoba povredi znajte da ste vi nju prvi uvredili. Dobro je biti svestan da je sve prolazno, sve što nas okružuje može svakog trenutka da nestane, izda vas, umre…

Tretman koji ne leči dušu neće vas u potpunosti izlečiti napominje ovaj ruski isceljitelj i kaže da samo čistog srca čovek može da bude zaštićenj od najtežih oboljenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading