Četiri žene i dva muškarca orgijali u bordelu za vreme policijskog časa?!

Autor: novosti.rs, Republika

Razonoda

30.03.2020

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija pronašla je šest osoba koje su navodno imale orgiju u bordelu u Madridu tokom policijskog časa zbog korona virusa.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

Policija u glavnom gradu Španije potvrdila je da su u stanu pronašli šest osoba dok su organizovali orgije u jednom bordelu. Prema lokalnim medijima, nekoliko komšija u zgradi pozvalo je policiju da se žale zbog ljudi koji ulaze i izlaze iz stana i puštaju glasnu muziku.


Izveštaji kažu da je policija ušla u stan u subotu i pronašla četiri žene i dva muškarca koji su bili goli u spavaćoj sobi. Lokalne vlasti su takođe pronašli alkoholna pića svuda po podu.

Policija navodno sumnja da kuća funkcioniše kao bordel jer je samo jedna od žena bila registrovana kao stanarka u kući. Izveštaji tvrde da su lokalne vlasti podnele prijavu protiv stanara zbog kršenja propisa.Ostalih pet gostiju prijavljeno je i zbog kršenja karantina koju je proglasila nacionalna vlada kako bi zaustavila širenje KOVID-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading