(VIDEO) Ostao bez delova uha i prstiju ZBOG LJUBOMORNOG MAJMUNA

Autor: Republika

Razonoda

10.10.2017

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar ukrajinskog ZOO vrta dobio je batine zbog očijukanja sa jednom majmunicom i to od njenog "dečka". Šimpanza Romeo se zapravo naljutio kad je njegova "devojka" Julija preko stakla htela da poljubi čuvara Sergeja.

Besni Romeo počeo je prvo da udara majmunicu, a kad je čuvar pokušao da ih razdvoji, napao je i njega, grizući mu uši i prste. Otkinuo mu je čak i komadić uveta, a takođe ga je udario i ispod oka, zbog čega je čuvar zaradio veliku šljivu ispod oka. Jedva je uspeo da pobegne.

- Njegovo desno uvo i prsti leve ruke su izgriženi, a zbog ugriza mu nedostaju neki delovi uveta i prstiju. Učinili smo sve što je u našoj moći da spasimo što se da spasiti - rekli su iz bolnice, u kojoj je Sergej zbrinut.

U zoo-vrtu znaju da su šimpanze veoma opasne životinje i da imaju jake čeljusti i da čuvar zbog toga nije smeo da ulazi u kavez, ali pošto ih čuva šest godina,  nije ni pomislio da mogu da ga povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading