Legalno štampa lažni novac usred SAD! Mnogi su uhapšeni zbog korišćenja

Autor: cdm.me

Razonoda

11.05.2020

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rič RJ Rapraport, ime je čoveka koji je odgovoran za plasiranje lažnog novca širom SAD. Ne, nije reč o kriminalcu, već o čoveku koji poseduje fabriku za štampanje lažnog novca RJR Props. Posao je pokrenuo pre devet godina, a njegova fabrika, koja se nalazi u Atlanti (Džodržija, SAD) proizovodi razne rekvizite s tim da im je uža specijalnost proizvodnja lažnih američkih dolara. Ričov keš možete da vidite u muzičkim spotovima i filmskim hitovima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sarađivali smo sa 50 centom, Kendikom Lamarom, Lilom Vejnom, otkriva Rič tek deo njegove klijantele.

Ričov novac završio je u preko 175 filmova, spotova, televizijskih emisija...

Prošli smo kroz razne razgovore sa tajnim službama i proučavali smo zakone. Novac nije legalan za obične ljude, ali izgleda fantastično.

Mnogi su ljudi uhapšeni jer su koristili novac-rekvizit samo zato što je izgledao previše uverljivo. U to se ne mešam sve dok je ono što ja radim po zakonu, kaže on.

Fabrika na čijem je čelu proizvodi dve vrste lažnih dolara: jedna je savršena za scene pljačke i ima obe strane ilustrovane, a druga vrsta novca ima oslikanu samo jednu stranu i najpogodnija je za snimke izbliza.

Nije lako raditi sa lažnim novcem, ovo je ozbiljan posao, ističe Rič.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading