(FOTO) USIJALA INTERNET: Otkriven identitet medicinske sestre u bikiniju koja je postala senzacija!

Autor: Sputnjik, Republika

Razonoda

22.05.2020

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Identitet medicinske sestre koja se na poslu pojavila u providnom zaštitnom odelu ispod kojeg se video bikini, otkriven je, a ona neće biti kažnjena zbog neprikladnog oblačenja.

Medicinska sestra iz Tule, čije su fotografije u providnom zaštitnom odelu ispod kog se vidi veš obišle svet preko društvenih mreža, je Nadežda Žukova, piše "Komsomoljska pravda".

Iako je protiv nje pokrenut disciplinski postupak, ona neće biti kažnjena, objavile su "Vesti Tula".

 

 

Kako navode, nju je podržao i guverner Tulske oblasti Aleksej Djumin, ali i lekari, biznismeni i građani.

Ana Savišćeva, glavni lekar Tulske oblasne klinike u kojoj radi medicinska sestra, kaže da će Nađa, kako je zovu kolege, nastaviti da radi.

 

 

​- Ona je dobra radnica, profesionalac je, pruža medicinsku pomoć na visokom nivou. Kada su se pojavile njene fotografije, podržao je i guverner, koji se zahvalio i njoj i svim medicinskim radnicima za njihov rad. A to je i naš stav – zdravstveni radnici zaslužuju pohvale , a ne kritike za izgled - rekla je Savišćeva.

 

 

​Ona je objasnila da je veoma teško izdržati od četiri do osam sati u zaštitnom odelu, koje zaposleni u kovid bolnicama ne skidaju, te da je u njima veoma vruće.

 

 

​- Možete da zamislite kako to utiče na organizam mlade devojke, jer često i muškarci teško izdržavaju da nose zaštitno odelo - kazala je lekarka.

 

 

​Medicinska sestra iz Tule postala je pravi hit na društvenim mrežama, a mnogi su je videli kao simbol borbe medicinskih radnika protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading