Konačno je otkriveno: Pored OVAKVIH muškaraca žene su najsrećnije

Autor: Informer, Republika

Razonoda

04.06.2020

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene koje izlaze s muškarcima koji su znatno mlađi od njih obično su srećnije i izgledaju zadovoljnije od žena koje imaju starijeg partnera, pokazalo je istraživanje američkih psihologa.

RepublikaFoto: Photo by Cassie Lopez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Autor studije dr Džastin Lemiler anketirao je više stotina žena, među kojima su bile i one koje su izlazile s muškarcima koji su stariji od njih, mlađi, ali i istih godina.

- Pokazalo se da su dame koje su bile u vezi sa muškarcima mlađim od sebe oko deset godina bile zadovoljnije po svim životnim pitanjima i da su više bile posvećene svojoj vezi nego žene koje su u vezi sa starijim partnerom ili sa vršnjakom. Takvo rasterećenje verovatno je povezano sa ženskom dominacijom u vezi - naveo je dr Lemiler.

Istraživanje je pokazalo i da su muškarci u takvoj vezi srećni i da takvi parovi imaju odličnu osnovu za uspešan brak i roditeljstvo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading