ISPLIVAVA ISTINA O VANZEMALJCIMA: Otvoren Hangar 1, mesto gde se krije NAJVEĆA MISTERIJA ČOVEČANSTVA!

Autor: magazin.novosti.rs, Republika

Razonoda

25.06.2020

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američke vlasti najviše strahuju od nevladine organizacije MUFON (Mutual UFO Network) koji čini više od 4.000 ljudi iz 43 zemalja. Ovo su volonteri koji marljivo sakupljaju podatke o svim slučajevima NLO u SAD koje je vlada ove zemlje decenijama zataškavala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova organizacija osnovana je 31. maja 1961. godine u Ilinoisu i osnivači su u to vreme objavljivali časopis SKYLOOK o velikom broju kontaktata sa vanzemaljcima.

U međuvremenu je bilo sve više slučajeva koje su vlasti prikrivale, organizacija se širila po čitavoj Americi i sada je sedište u Kaliforniji. Oni imaju veb sajt, snimaju dokumentarne emisije, a njihove članove dobro proveravaju prema priručniku od 265 strana.

MUFON se bavi teorijama zavere, obdukcijama vanzemaljaca, hipnotičkom regresijom, vanzemaljskim hibridima i slično. Jedna od najvećih misterija koju pokušavaju da otkriju je "Hangar 1". To je mesto gde se krije tajna o NLO. Tačnije, u ovom objektu se nalazi 70.000 dosijea, sakupljanih 50 godina, koji su od skoro, konačno, otvoreni za javnost. Podaci se objavljuju na "kašičicu", a neki od njih pokazuju strašnu istinu.

Naime, mnogo je svedoka susreta sa NLO objektima, ali je najzanimljiviji Keksburg incident koji se desio 9. decembra 1965. godine. To je susret sa NLO poznatiji pod imenom "Pensilvanijski Rozvel".

Ovu vatrenu loptu videli su stanovnici šest država SAD, a astronomi su tada tvrdili da je reč o meteoritu. Tek 2006. godine je ponovo otvoren ovaj slučaj u koji je bio umešan Džon Marfi, radio novinar.

RepublikaFoto: youtube.com/ Nikzaxs
Foto: Ilustracija

Marfi je mesecima radio i uspeo je da sakupi dokaze, izjave svedoka i pripremi radio emisiju. Zakazao je datum emitovanja, ali su ga posetila dvojica muškaraca. Razgovor se završio tako što su odneli sve trake i dokaze, a Marfi je ostao šokiran onim što su mu rekli. Emisiju je emitovao, ali je u njoj pričao o pretnjama dvojice muškaraca.

On je 1967. godine prijatelju potvrdio da namerava da nastavi istragu uprkos pretnjama. Posle dva dana je stradao u saobraćajnoj nesreći - zgažen je na pešačkom prelazu.

I ne samo Džon Marfi, gotovo svi istraživači susreta sa NLO su stradali u saobraćajnim nesrećama, izvršavali su samoubistvo ili misteriozno nestajali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading