Isceliteljska moć boje: Evo kako da oterate bolest iz svoje kuće!

Autor:

Razonoda

30.06.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne morate biti stručnjak za feng-šui da biste svoj stan uredili tako da pozitivno utiče na vaše zdravlje i zdravlje ostalih ukućana.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema drevnoj kineskoj veštini, u tehnici letećih zvezda crna zvezda se naziva zvezdom bolesti i vezana je za zemljani element. Kako bismo oslabili ovu zvezdu i uneli zdravlje u dom, potrebno je primeniti element Metal, koji po feng-šui reduktivnom ciklusu elemenata crpi element Zemlju.

Postavljanje zvončića sa šest metalnih cevi se često savetuje, ali to u praksi nije uvek moguće. Zato Kinezi imaju drugo rešenje, a ono podrazumeva primenu bele boje.

Ukoliko stalno držite vrata toaleta otvorena, na taj način konstantno širite negativnu energiju zato kupatilo treba da bude zatvoreno, a može se na vratima postaviti i ogledalo

Naime, bela boja (sunčeva svetlost) se razlaže na sedam osnovnih boja i odličan je izvor yang energije, koja je neophodna u slučaju bolesti.

Mrak negativno utiče na zdravlje

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema feng-šuiu raspored prostorija i svetlost unutar njih može i te kako da utiče na zdravlje porodice zato se savetuje da sobe budu prostrane i dobro osvetljene. Loše spoljno svetlo može se nadoknaditi jačim sijalicama, a u manjim stanovima svetlost se može nadoknaditi ogledalima. U prostorijama treba, pored osnovne, centralne, svetiljke rasporediti i po koju lampu.

Feng-šui stručnjaci savetuju da se ukućanin koji boluje prebaci u sobu sa belim zidovima, posteljina mora biti čista i po mogućstvu bela, a soba mora da bude osunčana, dok je poželjno da se u prostoriji gde boravi bolesnik unese sveže cveće, i to u istočni deo prostorije.

Sunčeva svetlost i sveže cveće su odlični aktivatori yang energije, ali vodite računa da ne uvene, inače će otpuštati lošu energiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading