U zidovima kuće pronašla je STARO PISMO UPUĆENO BAŠ NJOJ

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

24.10.2017

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dona Hari je oduvek volela svoju kuću u Šarlotsvilu u Kanadi, ali je tek nedavno otkrila tajnu skrivenu među svojim zidovima, a koju decenijama nije primećivala.

RepublikaFoto: pixabay.com
Porodično pismo staro decenijama

Ona je radila na renoviranju svog doma. Kada je sređivala hodnik, primetila je kako je pocepani deo tapete i odlučila da ga skine sa zida. Otkad živi tu, videla je prvi put zid koji se nalazio iza tapeta.

Nije razmišljala o njemu dok nije primetila nešto neobično.Izgledalo je kao rukopis na zidu. Onda je povukla deo tapete i videla sve više i više reči koje se pojavljuju. Nakon što je skinula cele tapete, postalo joj je jasno.

Dona je bila zapanjena da je nešto tako moglo da bude skriveno od nje toliko godina. A kada je pročitala šta piše, shvatila je da je poruka upućena njoj.

- U svom poslednjem svedočenju, ja, Kiril Beverli Armstrong, ovim putem izjavljujem da je ova kuća bila pravo zadovoljstvo.Ja, moj otac HB, majka EG, braća Najdžel i Majkl, moje sestre Vendi, Dafne i Heder takođe dele moje mišljenje. Voleo bih da nova generacija porodica u potpunosti doživi pravi užitak u ovoj kući. Moje srce čini ispunjenim kada vidim da prednost ima stariji dom od novog. Iskreno, Dome slatki dome.

Vlasnica je bila oduševljena napisanim rečima i tada je shvatila da je ta kuća pravi dom. U dogovoru sa televizijskim kanalom CBS pronašla je Kirila i dovela ga u kuću. On je izjavio da nije očekivao da će ga napisane reči ostati, ali da mu je drago i da je to bio tipičan on dok je bio mlađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading