BLOODY HOUR: Ženama popust na pića TOKOM ONIH DANA

Autor: Republika

Razonoda

31.10.2017

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski bar odlučio je da da popust na pića od 25 posto ženama koje su u menstrualnom periodu kako bi podržali inicijativu solidarnosti sa ženama u tom periodu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ukoliko imate menstruaciju, dobrodošli ste u bar i to sa popustom na pića!

Iza ove ideje su dve žene koje su rekle kako "Bloody hour", kako su ga nazvale, je priznanje da žene tokom ciklusa zaslužuju uslugu. Nadaju se da će se o temi menstruacije razgovarati direktnije i otvorenije, pogotovo sa muškarcima.

Popust će se davati na bazi poverenja, odnosno neće se proveravati da li žena koja naruči piće zaista ima trenutno menstruaciju.

Vlasnica bara "Anna Loulou" kazala je da žene zaslužuju popust barem jednu noć s obzirom na to da imaju menstruaciju 25 posto svog života.

- Cela ideja oko popusta je da se pruži pažnja nekome, da im se kaže prepoznajemo vas, svesni smo posebne situacije u kojoj se trenutno nalazite i želimo da vam učinimo uslugu - kazala je Moran Barir, vlasnica bara.

Popust za žene koje trenutno imaju menstruaciju biće ponedjeljkom, utorkom, sredom i subotom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading