TRAMPOVA BIVŠA: Nesposobnjaković! Bila sam mu ŠEF!

Autor: blic.rs, Republika

Razonoda

30.10.2017

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga predsednika SAD Ivana Tramp u svom poslednjem intervjuu otkrila je nove detalje života sa kontroverznim republikancem. Prema njenim rečima, Donald Tramp "nije znao kako da se ponaša prema deci", "kako da govori njihovim jezikom" i da je ona ta koja se decom bavila sama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivana Tramp

- Nije bio sposoban da uradi ništa dok deca nisu stigla do fakulteta. Rekla sam mu: "Samo jedna osoba može da bude šef". I to sam bila ja - rekla je Ivana u intervjuu za radio ONMY i naglasaila da Donald treba da bude ponosan na svoju decu.

Objašnjavajući kakvi su roditelji bili, Ivana kaže da njihovo troje dece, Ivanka, Erik i Donald Mlađi, nikada nisu bili razmaženi, nikada nisu dobijali previše novca i uvek je gledala kako da ih zabavi i okupira nečim.

Intervju koji je dala najava je za njenu biografiju koja bi uskoro trebalo da bude objavljena. Promovišući knjigu nedavno je imala i manji sukob sa trećom i aktuelnom suprugom svog bivšeg muža.

Tokom intervju za "Dobro jutro Ameriko" Ivana se našalila da je ona zapravo prava prva dama jer je prva bila udata za sadašnjeg predsednika SAD (bili su u braku od 1977 do 1992. godine). Usledio je neobično oštar odgovor portparola Melanije Tramp Stefani Grizman koja je rekla da je da sadašnjua prva dama planira da "koristi svoju poziciju za pomaganje deci, a ne prodavanje knjiga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading