(VIDEO) RASKRINKANA SVETSKA ZAVERA: Evo zašto su ruski naučnici MISTERIOZNO NESTAJALI

Autor: webtribune.rs

Razonoda

15.11.2017

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Albertovič Salij, doktor nauka fizike i matematike, razotkrio je na koji način su tajne, globalne sile lišile svet velikih naučnih otkrića kojima bi svet uživao u besplatnoj energiji.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naučnici su ubijani, a istraživanja prikrivena, dok su se slušala naređenja Iluminata, a sa ciljem da se zaradi novac na potpuno nepotrebnoj nafti i gasu, kaže on.
 
Posle Drugog svetskog rata, napravljeni su automobili "Volga" koji su bili priznati kao najbolji automobili, zatim najbolji brodovi, podmornice. I u svemirskim otkrićima Rusi su parirali Amerikancima, rekao je Salij i dodao kako je svetu prisilno oduzeto otkriće usmereno na hladnu nuklearnu fuziju.

Hladna nuklearna fuzija

Fizičar Ivan Filimonenko je 1958. godine otkrio tu pojavu - hladnu nuklearnu fuziju. Po tom osnovu su počeli da se grade motori i generatori. Akademik Koroljov je na bazi energije hladne nuklearne fuzije nameravao da razvije svemirske programe, let na Mesec i Mars, na Veneru, a sve to uz pomoć novih motora koji bi koristili hladnu nuklearnu fuziju.

 

Kurčatov je na bazi nuklearne fuzije nameravao kreirati sasvim novu energiju. Akademik Gluškov je nameravao izgraditi nove motore. Ceo ovaj program su uništili plaćenici - akademici u saradnji s Iluminatima, nazvavši ovaj program pseudo-naučnim i potpuno neodrživim.

 

- Baš svi akademici koji su radili na otkriću nuklearne fuzije su misteriozno umrli pri čudnim okolnostima. Svi ovi programi su ugašeni, a naši naučni programi su se počeli orijentisati na, za nas prastara američka istraživanja, uključujući i svemirsku tehnologiju. Ipak, najvažnije je to da je sve vreme meta bila naša kalkulaciona tehnika. Drugim rečima, sva naša istraživanja iz kalkulacione tehnologije postepeno su bila prikrivana. Rečeno nam je da smo obavezni kopirati američku tehnologiju - govori Salij.

Dokazi uništavani

Salij kaže da je samo u Americi je ubijeno nekoliko destina istraživača koji su radili na programu hladne fuzije, dok su sami dokazi istraživanja fizički uništeni. Mnogi od njih su, uplašeni, pobegli u Evropu, pa čak i u Japan.

 

Baš svi akademici koji su radili na otkriću nuklearne fuzije su misteriozno umrli pri čudnim okolnostima. Svi ovi programi su ugašeni, a naši naučni programi su se počeli orijentisati na, za nas prastara američka istraživanja, uključujući i svemirsku tehnologiju

- Japanci su takođe počeli da koriste hladnu fuziju, ali su sva istraživanja ugušena. I pored toga, neki entuzijasti su počeli da izrađuju motore na bazi hladne nuklearne fuzije za automobile. U Sankt Peterburgu je do oko 2005. godine postojala firma, koja je na običnoj "Ladi" proizvodila automobile, koji su radili na principu hladne fuzije - navodi on.
 

Ovi ručno proizvedeni automobili su se i prodavali. Ta firma je 2004. godine izložila svoj model na izložbi "Expo 2004" u Parizu.

Nakon toga je kod njih došao zamenik ministra energetike Francuske i rekao:

- Momci, počeo je lov na vas, savetujem vam da što pre pobegnete iz Pariza.

Protiv Japana biti primijenjeno geofizičko oružje ako se Japan ne bude pridržavao politike Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi

Sutradan je njihov auto već bio spaljen i uništen, ali su oni ipak uspeli doći u Sankt Peterburg. Nastavili su sa svojim radom još nekoliko godina, dok glavni osnivač te firme nije umro pod nerazjašnjenim okolnostima. Firma je bila uništena za čas.

Napad geofizičkim oružjem

Japanci su počeli da sprovode takvu politiku, ali su pale ucene od svetskih bankara, o čemu svedoče istraživanja novinara Bendžamina Fulforda, koji živi u Japanu, a koji je održao intervju sa ministrom finansija - Takinakijem.

Takinaki mu je rekao, a i pre toga je izjavljivao, da mu je zapretio izraelski premijer Netanjahu, da će protiv Japana biti primijenjeno geofizičko oružje ako se Japan ne bude pridržavao politike Međunarodnog monetarnog fonda i Federalnih rezervi.

Japan verovatno nije u potpunosti ispunio zahteve svetskih bankara zbog čega je protiv njega primenjeno geofizičko oružje. Kao rezultat toga, glavni Tojotin pogon je uništen i dogodila se strašna katastrofa na nuklearnoj elektrani Fukušima. Eto šta se desilo Japanu zato što je želeo da vodi nezavisnu politiku.
 
Danas se geofizičko oružje koristi i protiv Kine, protiv Europe, ali i protiv Rusije.
 
Sve ovo je nastavak globalne politike predstavnika crne aristokratije, koji vladaju Federalnim rezervama SAD, koji rukovode Međunarodnim monetarnim fondom, ali i drugim međunarodnim globalističkim organizacijama. Na osnovu priloženih podataka, može se zaključiti da je situacija prilično ozbiljna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading