Već ugrožava popularnost Kejt Midlton: UPOZNAJTE NAJLEPŠU KRALJICU NA SVETU

Autor: telegraf.rs

Razonoda

06.12.2017

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II ima 91 godinu i nalazi se na britanskom tronu od 1952. godine, što je čini vladarom sa najdužim stažom na svetu - čak 65 godina. U poređenju s njom, trenutna kraljica Butana, Džetsun Pema ima 27 godina.

RepublikaFoto: instagram.com/her_majesty_queen_of_bhutan
Kraljica Butana nema konkurenciju u lepoti

To kraljicu Butana čini najmlađom kraljicom na svetu, a postala je i nova kraljevska internetopsesija.

Na vlast je došla 2011. godine kada se udala za kralja Butana, Džigme Hamgiela Vangčaka, kojem su dali nadimak "Kralj zmajeva". On se zabavljao sa rođakom sadašnje supruge dok je studirao na Oksfordu, ali o tome nije bilo priče u medijima i mogućim problemima koji su zbog toga se pojavili.

- Čekao sam prilično vremena kako bi se oženio. Ali, nije bitno kada se oženiš sve dok god je venčanje sa pravom osobom. Siguran sam da sam oženio pravu osobu - rekao je jednom Kralj.

Njih dvoje su dobili dete 2016. godine i to je odmah ugrozilo popularnost deci princa Vilijama i Kejt Midlton.

Džetsun je očarala stanovnike ove male držve svojom lepotom i skromnošću, jer sa mužem živi u skromnoj kućici, a posle kraljevskog venčanja nije otišla na medeni mesec, nego je pešačila Butanom i upoznavala podanike.

Studije međunarodnih odnosa i psihologije je završila u Velikoj Britaniji. Verila se za kralja kada je imala samo 21 godinu i time izazvala brojne polemike, budući da je mladi par prekršio protokol i odbacio tradiciju ugovorenih brakova.

 

Her Majesty The Gyaltsuen at the Peling Tsechu. #HerMajesty #QueenJetsunPema #Gyaltsuen #blessed #Peling #Tsechu #Gyalsey

A post shared by Her Majesty Queen Jetsun Pema (@her_majesty_queen_of_bhutan) on May 2, 2016 at 10:48am PDT

Venčanjem sa prelepom Džetsun, kralj je razočarao mnoge obožavateljke. On je naime smatran za veoma poželjnog neženju. Mediji pišu da je ćerka pilota imala veliki uticaj na kralja, koji otvoreno govori o svojoj ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading