MAJKA JOJ NAPRAVILA HOROR DETINJSTVO: Devojčica spavala u fekalijama, jela bubašvabe i nije videla dan SEDAM GODINA!

Autor: blic.rs, Republika

Razonoda

25.12.2017

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dani Kroket imala je detinjstvo iz pakla. Nasilna majka punih sedam godina je držala zatočenu u prostoriji veličine ormara iz koje nije smela da izlazi. Dani, kako je zovu, prvi put na svetlost je izašla tek kada je policija oslobodila. Od jezive traume koje joj je nanela rođena majka, devojčica se nikada nije oporavila.

RepublikaFoto: pixabay.com
Strah nikada nije mogla da izaci iz sebe

U julu 2005. godine, policija Plan sitija na Floridi izašla je na teren po anonimnoj prijavi za moguće zlostavljanje deteta nekoga ko je video lice devojčice kako viri kroz slomnjeni prozor. Kada je policija došla na lice mesta, zatekli su scenu nalik na najgori horor film - u ćošku sobe pune fekalija, urina i bubašvaba u pelenama sedela je tada šestogodišnja Dani. Devojčica je bila umotana u dušek, dok su muve letele oko nje. Inspektori su kasnije ovaj događaj opisivali kao "najgori prizor koji su ikada videli u životu".

Devojčica je odvedena u bolnicu, gde su lekari utvrdili da je u jako lošem stanju. Iako je u tom trenutku imala sedam godina, nije mogla ni da hoda, ni da jede i imala je tek dvadesetak kilograma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije mogla da se navikne na svetlost

Njena majka Mišel Kroket je uhapšena. Vlastima je tada rekla da je samohrana majka i da je dala sve od sebe da uradi najbolje što može nakon što je ostala udovica. Dani je narednih šest nedelja provala u bolnici.

Mišel se odrekla roditeljskih prava kao deo sporazuma o priznanju krivice na osnovu kojeg je dobila dve godine kućnog pritvora i uslovnu slobodu, ali ni dan zatvora za višegodišnje iživljavanje nad sopstvenim detetom.

U kući su se trudili oko nje, ali nije bilo efekta

Dve godine nakon što je oslobođena, devojčica koju su socijalni radnici zvali "divlje dete" jer nikada nije išla u školu, jela čvrstu hranu ili osetila sunčeve zrake, dobila je novu porodicu. Usvojili su je Berni i Dajan Lierov. Dani se sa novim roditeljima preselila u grad Fort Majers na Floroidi, gde je porodice živela sa svojim sinom nekoliko meseci starijim od Dani.

Porodica se potrudila da pomogne Dani da se oporavi od traume koju je doživela. Vodili su je na terapiju, na jahanje konja, u crkvu, kod doktora, naučili su je da pliva...Porodica se ubrzo preselila na farmu u Tenesi, gde su proveli narednih pet godina tokom kojih su takođe pružili dom za mnogo napuštene dece - njih 15.

Zvali su je "divlje dete"

Njen otac kaže da je rad sa njom bio jako težak. Jela je svoju četkicu za zube, češalj za kosu, a cela porodica je morala da brine da se ne povredi ili ne uništi kuću. Berni kaže da nije želeo da odustane od Dani, ali posle tri godine njegova supruga Dajan više nije mogla da izdrži.

Kada je napunila 18. godina smestio je u dom. I dalje brine o njoj i redovno je posećuje, a Dani danas ima 19 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading