LUDO, ALI SNALAŽLJIVO: Putnik iz aviona izašao na vrata u slučaju opasnosti prilikom iskrcavanja!

Autor:

Razonoda

03.01.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestrpljivi putnik koji je leteo avionom kompanije "Ryanair" šokirao je prisutne kada je napustio avion koristeći izlaz u slučaju opasnosti dok je čekao da se ostali putnici iskrcaju na letu od Velike Britanije do Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mora da mu se baš žurilo

Smatra se da je reč o 57-godišnjem Poljaku koji je završio na krilu aviona s putnom torbom dok se avion nalazio na pisti aerodroma u Malagi. 

Radnici na aerodromu su ga uveravali da siđe na zemlju gde su ga i zadržali, nakon čega ga je uhapsila lokalna policija.

Poljak je rekao da je bio frustriran zbog toga što je let iz Londona kasnio blizu sat vremena i da je trebalo još 30 minuta putnicima da se iskrcaju iz aviona. 

Putnik Fernando del Valje Viljalobos rekao je kako je primetio da je muškarac nervozan, i da je pretpostavljao da će na ovaj način napustiti avion. 

- Aktivirao je alarm i izašao na vrata u slučaju opasnosti rekavši 'Idem preko krila'. Dugo je sedeo na krilu aviona dok ga posada nije vratila unutra. Bilo je zaista nestvarno - dodao je.

PR "Ryanair"-a rekao je da je ovim činom bila ugrožena sigurnost putnika i da je avion u Malagu sleteo 1. januara.

- Aerodromska policija u Malagi je odmah uhapsila ovog putnika jer se ovaj njegov postupak krši sa španskim propisima o sigurnosti, čime će se dalje baviti vlasti Španije - zaključio je PR.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading