NEVEROVATNI LJUBAVNI TROUGAO: Naterala muža da se oženi njenom prijateljicom, a sad ga tera da se razvede

Autor: Republika

Razonoda

18.02.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mahtab, 35-godišnja majka dvoje dece, rekla je suprugu da se oženi njenom najboljom prijateljicom, kada je saznala da umire od raka. Nedugo zatim nova supruga brzo je zatrudnela, a tada se ispostavilo da je Mahtabina dijagnoza pogrešna.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sada Mahtab želi da sud prisili supruga Muhameda, da se razvede od nove žene. Ali Muhamed to ne želi.

Muhtab tvrdi da je želela najbolje za svoju porodicu, ali sada, u svetlu pogrešne dijagnoze,druga supruga mora da ode. Sa ovakvim slučajem se nisu susreli ni najiskusniji iranski advokati.

Muhamed tvrdi da su i on i Mahtabina prijateljica bili protiv njene sugestije, ali ih je ona prisilila i tražila od njih da ispune njenu poslednju želju.

Iako nije hteo drugu ženu, Muhamed kaže da sada ne može trudnicu da izbaci na ulicu. Pristaje da živi sa obe supruge i da se brine za njih. To je prema islamskom iranskom zakonu moguće. Ali Mahtab na to ne pristaje.

Sudija Behrus Mohadšeri, koji vodi slučaj, kaže da uprkos dugogodišnjem iskustvu, ovo nije doživeo nikada pre. Zbog toga je uzeo dodatno vreme za razmišljanje i donošenje poštene odluke, piše Hina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading