ISPLATI SE BITI PROVODADŽIJA: 115.000 € PLAĆAJU BOGATAŠI ZA SRODNU DUŠU!

Autor:

Razonoda

16.04.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je biti provodadžija nezahvalan posao, jer često za krah veze vi budete krivi, pa ni hvala ne dobijete posle, postoji agencija koja će debelo naplatiti vaš trud, pod uslovom da nađete srodnu dušu momku sa "dubljim džepom".

RepublikaFoto: pixabay.com
Agencija zarađuje papreno na ljudima koji retko dobijaju od partnera iskrene emocije

Meirid Moloj je globalni direktor elitne agencije koja se bavi posredovanjem i pronalaskom srodnih duša isključivo bogatašima, jer je njima pretpostavljamo najteže!

U razgovoru sa novinarima ona je otkrila kako agencija funkcioniše, kakve prohteve imaju klijenti, kao i koja je cena njihovih usluga.

Kaže da njihov cenovnik ide od 15.000 do 100.000 funti, ali da ta cena uključuje i neke specijalne akcije usled specifičnih zahteva klijenata.

 

- Sve zavisi od toga koliko žele da budemo diskretni, kao i koliko daleko moramo da putujemo i za šta im je konkretno potreban moj tim. Što je prilagođenost veća i cena je normalnija. Ako nam daju odrešene ruke, mi ih vodimo od početka do kraja - rekla je ona.

Zbog sve dužeg ljudskog života, ljudi se kasnije odlučuju na brak i roditeljstvo, tako da neke od njenih klijentkinja zamrzavaju svoje jajne ćelije sa 40 godina, dok sa druge strane muškarci koji pređu šestu deceniju sve lakše pronalaze tridesetogodišnjakinje koje žele da izađu sa njima.

Kako kaže, klijenti su joj mahom izvršni direktori srednjih godina. Najmlađi korisnik usluga agencije ima 19 godina, a troškove podmiruje njen otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading