RODITELJI TUŽILI SINA I POBEDILI: Ne plaća kiriju, ne pomaže ništa, A IMA 30 GODINA!

Autor: Republika

Razonoda

23.05.2018

08:21 >> 12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji 30-godišnjeg muškarca pribegli su drastičnim merama kako bi naterali svog sina da se napokon iseli iz njihove kuće u američkoj saveznoj državi Njujork. Oni su ga tužili!

RepublikaFoto: youtube.com/syracuse.com
Mičel Rotondo

Na sudu je rečeno da tuženi Mičel Rotondo ne plaća stanarinu niti pomaže oko kućnih poslova, a odbio je čak i ponudu roditelja da mu finansijski pomognu oko osamostaljenja. Iako su mu uručili već pet upozporenja o iseljenju, Kristina i Mark Rotondo kažu da njihov sin i dalje ne želi da ode iz roditeljskog doma, prenosi Jutarnji list.

S druge strane, Mičel tvrdi da, pravno gledajući, nije primio dovoljno upozorenja o iseljenju koje bi ga zaista primorale da nađe drugi dom. Neobičnim slučajem porodica Rotondo bavi se Vrhovni sud okruga Onondaga i to nakon što su roditelji više meseci neuspešno nagovarali sina da ode.

Sud je doneo odluku i presudio u korist roditelja i sada Mičel mora da se odseli. On je za presudu rekao da je "urnebesna" i da će uložiti žalbu.

Advokat roditelja Entoni Adorante kaže da njegovi klijenti više nisu znali šta da urade da bi nagovorili Mičela da se odseli.

- Odlučili smo da moraš odmah da napustiš kuću - stoji u prvom pismu od 2. februara.

Nakon što je Mičael ignorisao pismo, roditelji su mu poslali službeni dopis o iseljenju koji je sročio njihov advokat.

- Izbacujemo te iz kuće - stoji u dopisu od 13. februara.

- Pokrenućemo pravni postupak ako ne iseliš do 15. februara - dodaje se.

Roditelji su nakon toga ponudili sinu 1.100 dolara kao pomoć u pronalaženju stana kao i nekoliko oštrih komentara na njegovo ponašanje.

- Postoje poslovi čak i za ljude poput tebe bez imalo radnog iskustva. Nađi posao – moraš da radiš! - napisali su mu roditelji.

Ali, 30. marta postalo je jasno da njihov sin nema nikakvu nameru da ode. U aprilu su roditelji odlučili da se obrate okružnom sudu da tako pokušaju da nateraju sina da ode, ali tamo su im rekli da ipak moraju da se obrate Vrhovnom sudu s obzirom da se radi o članu porodice, što su oni i učinili. Sin Mičel je tužbu svojih roditelja nazvao odmazdom i zamolio sud da odbaci čitav slučaj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading