(VIDEO) NOVI GAF U SLAGALICI: Takmičari bili šokirani tačnim odgovorom

Autor: Republika

Razonoda

12.08.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Slagalica puca po svim šavovima",bio je jedan od komentara Tviter korisnika, nakon greške koja se desila u jednoj od emisija. Poznato je da popularni kviz u poslednje vreme ima mnogo grešaka, koje ljubiteljima ovog formata ne mogu da promaknu.

RepublikaFoto: twitter.com/Seven of nine
Foto: Ilustracija

Tako je u jučerašnjoj emisiji publika imala priliku da od "Slagalice" nauči da je Klivlend zapravo država,  a ne grad kako su mnogi mislili. 

Jedno od pitanja u igri “Ko zna, zna” odnosilo se na Dvoranu slavnih rokenrola iliti muzej rokenrola, a na takmičarima je bilo da pogode u kojoj se američkoj državi nalazi ovaj muzej. Plavi takmičar je rešio da rizikuje i da kaže da se nalazi u Tenesiju, ali se ispostavil da to nije tačan odgovor.

Jer, sudeći po ljudima iz “Slagalice”, muzej se nalazi u američkoj savesnoj državi Klivlend.

Izgleda da nikoga ne zanima što je Klivlend zapravo grad, i to drugi po veličini grad u državi Ohajo.

Tako da bi tačan odgovor na ovo pitanje glasio “u Ohaju”, a izgleda da je i sam plavi takmičar bio pomalo iznenađen ovakvim rešenjem jer je napravio “pa, ne znam baš” facu, ali nije ništa prokomentarisao.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

12.08.2018 16:48

Јако је важно знати географију САД, а не Србије. Слагалица је постала досадна, украли су деци термин за Лаку ноћ децо. Старије генерације пошто гледају из навике Дневник 2 на РТС онда успут гледају и превазиђени Слагалицу. После сами себе хвале да су најгледанији. Кога то више интересује?