Jedno od najlepših letovališta na svetu VIŠE NIJE BEZBEDNO ZA ŽIVOT!

Autor: b92.net

Razonoda

21.10.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzno letovalište u kojem su nekada odsedali bogati i poznati ovih dana je mesto zločina na kojem se mogu videti surove scene.

RepublikaFoto: pixabay.com

U poslednjem okršaju ubijena su dva muškarca čija su tela pronađena na plaži Kaleta u Akapulku. I to se sve dogodilo pred očima turista. 

Dok su jedni bežali da spasu živu glavu, drugi su čak snimali telefonima napadača koji puca na žrtve. 


Ovo je samo još jedan incident nedugo nakon što su pronađeni posmrtni ostaci šestorice muškaraca u jednoj kući u Akapulku.

Takođe, turisti su još u aprilu svedočili sceni kada je more izbacilo leš na obalu, a tokom istog meseca 16 ljudi, uključujući i šest policajaca ubijeno je u dva okršaja od po pola sata u provinciji Guerero. 

Foto: Tanjug/AP
Meksiko - uviđaj

Samo prošle nedelje u Kankunu zabeleženo je 14 ubistava za samo 36 sati, što je najviše u istoriji ovog regiona.

Bez obzira na to, turisti nastavljaju da dolaze u popularno letovalište uprkos okrutnim mafijaškim ubistvima. Štaviše, Guerero beleži rekordnu turističku posetu i to za 7 odsto više nego prošle godine. 

Lokalna policija se trudi da Akapulko bude maksimalno obezbeđen, pa je tako zaposleno dodatnih 1.740 policajaca, a tu su i 250 vozila, dva helikoptera, pa čak i dronovi koji nadgledaju glavne plaže

Meksiko je inače 6. najposećenija zemlja na planeti i beleži 39 miliona turista godišnje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading