OVA SEKSI PLAVUŠA JE USTVARI BAKA: Instagram zabranio njene provokativne fotke

Autor: Republika

Razonoda

26.10.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najseksi baka na svetu" proslavila se sjajnim izgledom i provokativnim fotografijama na kojima je uglavnom golišava, i to do te mere da je Instagram rešio da ukloni poslednju koju je objavila.

RepublikaFoto: instagram.com

Naime, Đina Stjuart objavila je sliku na kojoj je potpuno naga, premda je intimne delove uspešno "sakrila", ali Instagram je rešio da je sankcioniše... No, na sreću brojnih muških obožavaoca Tviter je ipak rešio da je ova fotka prihvatljiva, pa oni i dalje imaju priliku da pare oči na atraktivnoj plavuši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Be proud of who you are and not ashamed of how someone else sees you❤️#like#share#comment#tag

A post shared by Worlds hottest grandma (@ginastewartofficial) on Aug 5, 2018 at 9:27am PDT

Smernice kažu da slika ne sme da ima bradavice i one nisu prikazane na fotografiji, pa sam se obratila Instagramu da vrati fotografiju. To je samo gola fotografija sa strane i kosa prekriva sve što ne treba da se vidi", rekla je Đina.

Nedavno je otkrila i da će najverovatnije ukloniti silikone, jer je shvatila da je zdravlje važnije od veličline grudi. Takođe, istakla je da je to jedina plastična operacija kojoj se podvrgla.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading