DEKI: ZVEZDA JE ČUDO NEVIĐENO!

Autor:

Sport

19.11.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve nedelje prošlo je od istorijske pobede Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona, a legenda kluba sa Marakane Dejan Stanković priznaje da je i dalje u čudu zbog velikog uspeha izabranika Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Crvene zvezde

Dolazili su i u Dekijevo vreme velikani u Ljutice Bogdana, neki su pali, neki su se provukli, ali trijumf kao protiv petostrukog šampiona Evrope ostaje upisan u analima.

- Po ko zna koji put se pokazalo da je Zvezda čudo neviđeno i da je fudbal, generalno, nekad tako teško objašnjiv. Znam šta je moguće kad se izađe na Marakanu, doživeo sam to toliko puta. I, opet, bio sam zbunjen onim što sam video protiv Liverpula - prokomentarisao je Stanković prvi trijumf Zvezde u Ligi šampiona za Tanjug.

VAŽNA POBEDA

Bivši as Lacija i Intera prati i igre nacionalnog tima, za koji je nastupio 103 puta i raduju ga dobre igre "orlova" u Ligi nacija. Stanković je najavio da će doći na overu prvog mesta u grupi protiv Litvanije.

- Važna pobeda Srbije protiv Crne Gore, zaslužena pre svega, a mogli smo još toliko golova da postignemo. Upisana su tri boda i sada nam ostaje još pobeda nad Litvanijom u Beogradu da bismo mogli da kažemo da su momci ispunili cilj. Dolazim na tu utakmicu, jer mislim da je važno da svi pružimo podršku "orlovima" - kazao je Stanković.

OZBILJNA DISKUSIJA

RepublikaFoto: Starsport

Nekadašnji kapiten Srbije podržao je ideju da naša zemlja bude jedan od domaćina Mundijala 2030. godine.

- Dižem ruku za tu ideju, bez dileme. Za ozbiljnu je diskusiju koliko je to moguće da se dogodi, šta sve treba da se preduzme u tom pravcu, ali sama pomisao koliko bi to Srbiji moglo da donese, budi u meni pozitivan osećaj. To bi mnogo značilo za razvoj fudbala u čitavom regionu, u pogledu infrastrukture i zato se iskreno nadam da bi Srbija mogla da napravi čudo i zajedno sa ostalima uspe da dobije organizaciju Mundijala - poručio je Deki.

Stanković: Čekam Noleta u Melburnu

Dejan Stanković pokrenuo je kamp "Deki 5" za decu uzrasta od devet do 15 godina, a najavio je da će on biti organizovan u Australiji u januaru sledeće godine, u vreme održavanja Australijan opena, na kom Novak Đoković brani titulu.

- Jedan sam od miliona Srba koji se divi svemu što radi i što je uradio Đoković. Najavio sam mu moj put u Australiju i nadam se da će biti mogućnosti i da se vidimo i proslavimo još jedan njegov trofej - kazao je Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading