ALBANSKI PROVOKATOR NE TRPI PROVOKACIJE: Šaćiri sa "suzama u očima" otkrio šta ga je najviše zabolelo u meču sa Zvezdom!

Autor:

Sport

19.11.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri ne može da pobegne od posledica sramnog gesta sa Mundijala kada je gol proslavio uz simbol šiptarske takozvane "velike Albanije". Podsetio se okrašaja sa Crvenom zvezdom koji je za njega bio paklen.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šaćiri o duelu sa crveno-belima!

On  je nedavno u intervjuu za tamošnji ''Blik'' govorio o svojoj reprezentativnoj u klupskoj karijeri, ali i o detalju sa meča protiv Crvene zvezde.

Novinare je interesovalo šta Albanac ima da kaže na ''napad'' Gerija Nevila. Naime, legendarni fudbaler Junajteda je negativnom kontekstu komentarisao Šaćirijevu igru.

- Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio - rekao je Šaćiri.

- Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku.

Novinara je interesovali i to kako Šaćiri gleda na Klopovu odluku da ga ne vodi u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gest zbog koga njegova igra više nije u prvom planu

- S jedne strane razumem, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu - rekao je Šaćiri.

On se podsetio meča sa "Enfilda" na kome se nije osećao nimalo prijatno.

- Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ''upoznat'' sa psovkama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading