SAIGRAČ SVE OTKRIO: Evo do koliko godina će Ronaldo igrati!

Autor:

Sport

19.11.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo može da igra do 40. godine, smatra njegov saigrač iz Juventusa Ðorđo Kjelini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldo čak i u 34. godini igra na vrhunskom nivou, nakon što je letos prešao iz Real Madrida u Juventus i potpisao ugovor na četiri sezone.

- Da li može da igra do 40. godine? Da, siguran sam da može, kao što za sebe mislim da neću. Prvi dolazi na trening i gura ostale da isto naporno rade. On je pametan momak, čim je promenio ligu hteo je odmah da se prilagodi na sve - rekao je Kijelini za Tutosport.


Ronaldo je baš zbog Juventusa, gde nije imao najbolji početak, ali je kasnije ušao u formu, odlučio da ne igra grupnu fazu Lige nacija i tako odmori od reprezentacije Portugalije ove godine.

To, ipak, ne znači da neće biti u timu na završnom turniru A divizije novoformiranog takmičenja, posebno što će Portugalija biti domaćin, kao i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading