Disciplinska komisija UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV ZVEZDE i PSŽ-a

Autor:

Sport

19.11.2018

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski list "L'Ekip" preneo je saznanja vezana za proces koji je Disciplinska komisija UEFA pokrenula protiv Pari Sen Žermena i Crvene zvezde nakon međusobnog duela dva kluba u Parizu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča

Pari Sen Žermen je 18. oktobra kažnjen sa 20.000 evra zbog kašnjenja početka utakmice, ali je na zvaničnom sajtu UEFA navedeno da se postupak protiv šampiona Francuske i Srbije nastavlja.

Do danas nije bilo nikakvih informacija o tome kada će biti donesena konačna odluka o eventualnim kaznama, ali je "L'Ekip" preneo svoja saznanja da UEFA kalkuliše i odlaže svoju odluku.

Eventualne kazne UEFA je trebalo da izrekne 22. novembra, a kako se pretpostavlja da bi disciplinski organi mogli da zatvore "Park Prinčeva" odluka će biti odložena da bi Pari Sen Žermen ugostio Liverpul pred punim stadionom!

Tek nakon duela dva tima u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona UEFA će izreći kazne, a onda bi parcijalno ili kompletno zatvaranje "Parka Prinčeva" važilo za nokaut fazu ukoliko PSŽ do nje stigne.


Ostaje da se vidi na koji način će biti kažnjen srpski šampion, jer se Zvezdi stavlja na teret divljanje navijača i nedozvoljeno skandiranje.

Utakmica Pari Sen Žermen - Crvena zvezda odigrana je na "Parku Prinčeva" 3. oktobra, a domaći tim je slavio sa 6:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading