MBAPE NE ŽELI PROBLEME SA NEJMAROM

Autor:

Sport

19.11.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbape, koji će za tačno mesec dana napuniti 20 godina, najčešća je na meti novinara, pa je tako bilo i u bazi reprezentacije Francuske u Parizu, pred prijateljski meč protiv Urugvaja.

RepublikaFoto: twitter.com/PSG Officiel
Kilijan Mbape

Nadolazeću zvezdu planetarnog fudbala, novinari su pitali "da li na istom nivou igra u klubu i reprezentaciji" i "da li su njegovi saigrači u PSŽ-u i francuskoj selekciji približnog kvaliteta"?

-  Da li sam isti igrač u reprezentaciji i klubu? To ne može tako ni da se posmatra, jer je klub neka druga priča. A konkretno, postoji fudbaler koji u PSŽ-u nadmašuje ostale u smislu nivoa. To je Neimar i on je naš najbolji igrač! U reprezentaciji, svi su na istom nivou - rekao je Mbape, koji je u jedinom porazu Francuske u Ligi nacija, u petak u Roterdamu, odigrao svih 90 minuta.

- Što se tiče mojih planova, želim da osvojim Ligu šampiona i sve trofeje u Francuskoj. Da ostanem zdrav i da postanem evropski šampion sa reprezentacijom za dve godine. Pobediti, pobediti i pobediti, to je zapravo ono što želim - poentirao je na kraju mladi as Francuske i PSŽ-a, rivala Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading