"NISU USPELI DA UBIJU ŽELJU U MENI": Ninković optužio Ilieva da mu je stopirao povratak u Partizan!

Autor: informer.rs

Sport

20.11.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković igra odlično za Askoli u poslednje vreme, a uskoro mogao da pojača Spartak iz Moskve. Međutim, on je otkrio da je imao nameru da se vrati u Humsku, ali da je sportski sektor rekao ne.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši fudbaler Partizana

- Uprava je stopirala moj povratak u Humsku. Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Svi znaju ko je to- rekao je Ninković za "Informer".

Ofanzivni vezista je naglasio da je u kontaktu sa pojedinim igračima Partizana i da mu je cilj da ponovo zaigra za voljeni klub.

- Nisu ubili u meni želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan. Čujem se sa Sašom Ilićem, Lolom Smiljanićem, Danilom Pantićem… Nekad sam sebe moram da uštinem i kažem, alo, nisi više u Partizanu, ne vredi, i dalje proživljavam sve sa njima- rekao je Ninković.

Ninković se osvrnuo i na trenutno stanje u srpskom fudbalu, uz opasku da je Partizan u podređenom položaju zbog mnogih faktora.

- To što se radi Partizanu nema nigde u svetu, a moj klub je nemoćan da reaguje. Crno-beli su oštećeni u nekoliko poslednjih derbija, dok se Zvezdi pomaže. A nema potrebe za tim jer crveno-beli imaju odličan tim i ne treba im pomoć. Oni nisu slučajno pobedili ni Liverpul, za mene to nije iznenađenje. Ali ovim što se radi u Superligi šaljemo lošu sliku u svet i uništavamo srpski fudbal- rekao je Nikola Ninković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading