VERNOST PARTIZANU: Vezista crno-belih potpisao do 2021. godine

Autor:

Sport

20.11.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudblalski klub Partizan iskoristio je reprezentativnu pauzu kako bi rešio kadrovska pitanja u ekipi. Tako je na dnevni red stavljen ugovor Nebojše Kosovića koji će biti produžen na još tri sezone.

RepublikaFoto: pictaram.life/fkpartizan_news
Nebojša Kosović

Sam čin je upriličen još pre dva meseca, kad je paraf na novi ugovor stavio i mladi štoper Svetozar Marković. U međuvremenu, ni klub, ni igrač nisu se oglašavali o nastavku saradnje, međutim, najvažnije je da je ona ozvaničena i da je na taj način sprečena mogućnost da 25-godišnji centralni vezni promeni sredinu bez obeštećenja, jer mu je prethodni ugovor isticao u junu. Ovako, bilo kad da ode, klub iz Humske 1 će nešto zaraditi. Koliko, zavisi od ponuda i Kosovićevih igara.

A ove sezone upisao je 16 mečeva za Parni valjak računajući sva takmičenja, plus još četiri za selekciju Crne Gore, u čijem je dresu prošle subote asistirao Stefanu Mugoši za utešni pogodak na Marakani, u duelu s Srbijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading