OMLADINCI OVERILI PLASMAN: Srbija sa prvog mesta u drugu fazu kvalifikacija za EP!

Autor:

Sport

20.11.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši fudbalski reprezentatativci do 19 godina plasirali su se u drugu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ubedljivom pobedom nad vršnjacima iz Polje sa 4:1 i tako zauzeli prvo mesto pred nastavak pohoda ka konačno cilju - šampionatu "Starog kontinenta".

RepublikaFoto: youtube.com/Sombined Solyanka
Omladinci Srbije

Tamo će se uprkos ubedljivom poraza, naći I mladi Poljaci, jer imaju bolju gol razliku od trećeplasiranog Kazahstana. Junak današnjeg trijumfa Srbije bio je napadač Fjorentine Dušan Vlahović koji je dva puta zatresao protivničku mrežu na stadionu Šemrok Park. A sve je počelo na pomalo komičan način, jer su obe selekcije postigle po jedan autogol. Prvi su to uradili Poljaci i to u devetom minutu kada je malerozan bio Jakub Kivior.

Ipak, 15-ak minuta kasnije na sličan način je reprezentacija Poljske došla do izjednačenja jer je Vanja Zvekanovzatrsesao sopstvenu mrežu. A onda je na scenu stupio Vlahović. Nekadašnji fudbaler Partizana najpre se potrudio golom u 36. minutu da Srbije ipak na veliki odmor ode sa prednošću. Isti igrač je pogodio i u 52. minutu za konačan rezultat.

Između dva pogotka Vlahovića istakao se i Nikola Terzić koji je u 49. minutu bio strelac trećeg pogotka za Orliće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading