Ibrahimović ponovo u Milanu - dobija 2,2 miliona za polusezonu

Autor: Tanjug

Sport

22.11.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović vratiće se u Milan pošto je dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, piše Sport Medijaset.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ibrahimoviću saradnja sa LA Galaksijem ističe krajem sledeće godine, ali se će pronaći izlaz kako bi ponovo zaigrao na San Siru.

Tehnički direktor "rosonera" Leonardo i agent fudbalera Mino Rajola sastali su se i dogovorili praktično sve detalje transfera.


Za sada nije jasno da li će 37-godišnji napadač imati opciju nastavka saradnje za drugu sezonu, a postoji mogućnost i da preuzme neku od funkcija u klubu.

Ibrahimović je igrao za sedmostrukog šampiona Evrope od 2010. do 2012. godine, osvojio jednu titulu i postigao 56 golova na 85 utakmica.

Nastupao je još za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, dok je u Los Anđelesu od marta ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading