LALATOVIĆ OPET U VOŠI

Autor:

Sport

23.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema - Nenad Lalatović (40) broji poslednje nedelje na klupi Radničkog. Kako Srpski telegraf iz dobro obaveštenih izvora saznaje, popularni Lala dogovorio se sa Vojvodinom, čiji će trener postati odmah po završetku prvog dela sezone. Beograđanin će se tako vratiti na "Karađorđe", gde je već bio šef stručnog štaba od 21. novembra 2015. do 14. decembra 2016. godine i na 52 utakmice zabeležio 30 pobeda, uz 13 remija i devet poraza.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Lalatović

VODI I IGRAČA

Lalatović se o namerama da 15. decembra napusti Čair nakon utakmice u Kruševcu protiv Napretka navodno već dogovorio usmenim putem sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevim. Sada je rastanak izvestan, a nekadašnji fudbaler Crvene zvezde već je počeo da pravi planove za zimski prelazni rok.

- Nenad je već ponudio jednom igraču niškog superligaša da pređe s njim u januaru u Vojvodinu. Sa nestrpljenjem ga čekaju u Novom Sadu da digne "staru damu" srpskog fudbala, koja posrće već godinama - kaže za Srpski telegraf dobro upućeni izvor iz Niša.

RepublikaFoto: Tanjug/JAROSLAV PAP
Nenad Lalatović

DEBI NA MARAKANI

Lalatović nije sedeo na klupi tima sa Nišave na tri utakmice ove sezone što je i te kako zasmetalo čelnicima kluba i upravo je to glavni razlog zbog kojeg će i pored sjajnih rezultata ipak promeniti sredinu. Pokušali smo da dobijemo komentar trenera o ovom slučaju, ali on nije bio dostupan na broj telefona poznat našoj redakciji.

Zanimljivo je da će Lalatović debi na klupi Vojvodine imati upravo protiv Crvene zvezde, kluba čiji je bio i igrač i trener, i to 16. februara na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading