OPERACIJA PROSINEČKOG TRAJALA TRI SATA: Nije stradalo samo slepo crevo?

Autor:

Sport

23.11.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robertu Prosinečkom pozlilo je u četvrtak uveče. Primili su ga u bolnicu u Sarajevu i prve informacije bile su da ima problema sa slepim crevom. Prema prvim navodimaiz bolnice zahvat je trajao tri sata.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Robert Prosinečki

Robert Prosinečki operisan je u bolnici u Sarajevu, piše "Avaz". Hrvata, koji je završio u bolnici u četvrtak nakon što mu je pozlilo, operisali su gotovo tri sata. Operacija se okončala oko 16 časova.

Prema prvim ifnormacijama, selektor Bosne i Hercegovine i bivši hrvatski reprezentativac, imao je problema sa slepim crevom, ali "Avaz" piše kako nije samo to u pitanju.

- Prosinečki je danas uspešno operisan, reč je o problemu sa divertikulumom tankog creva, dobro je podneo operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odjeljenju Intenzivne njege gde će ostati nekoliko dana. Porodica, prijatelji i NS/FS BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Selektoru želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobede - navodi se u saopštenju fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading