MURINJO OBRUSIO: Treniram nezrele, razmažene klince!

Autor:

Sport

23.11.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Mančester junajteda igra u subotu od 16 časova meč 13. kola Premijer lige protiv Kristal Palasa. Tim sa "Old Traforda" veliki je favorit na ovom duelu, a trener Žoze Murinjo najavio je utakmicu na sebi svojsten način - kritikujući svoje igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Kako prenose britanski mediji, portugalski stručnjak nije zadovoljan načinom na koji se njegovi fudbaleri ponašaju.

- Ranije je u fudbalu bilo više muškaraca, momci su bili spremniji za život, bili su manje zaštićeni. Sada su to razmažena deca. Današnji klinci žive drugačijim životom. Igračima se daje previše pažnje, previše izgovora i onda oni mnogo sporije sazrevaju - kazao je Murinjo i dodao:

- Luk Šo ima veliki potencijal, ali ne zna da se ponaša. Sličan je slučaj i sa Marsijalom, Lingardom, Rašfordom. Mladi su, imaju veliki potencijali, ali na kraju dana sve se svodi na reč koju ne mogu da izgovorim, ali je vi ovde mnogo koristite... Karakter, ličnost... Manjka im toga - istakao je Portugalac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading